„Да изчистим България заедно“ 2017

септември 1, 2017
By

За поредна година Община Своге ще подкрепи Националната кампания „Да изчистим България заедно”, организирана от BTV Media Group.
Кампанията ще се проведе на 16.09.2017г.
Община Своге ще осигури за всички доброволци на кампанията чували и ръкавици, които ще бъдат раздавани в Общинска администрация Своге до 15.09.2017г. включително.
Каним всички фирми, организации, администрации, училища,  жители и гости на Общината да се включат като доброволци в кампанията на 16 септември 2017г.(събота)
Необходимо е доброволците да заявят своето желание за участие в общинска администрация гр. Своге, ул. „Александър Стамболийски” №7, стая Екология и да посочат местатa, които ще почистват.
Събраните чували с отпадъци ще се оставят до най-близкия контейнер, от където ще се събират и извозват. Местата за почистване и събиране на отпадъци по селата ще се определят по преценка на съответното Кметство/Населено място.
Телефон за връзка относно провеждането на кампанията на територията на Община Своге – 0726/85-27 – Нина Петрова – мл. експерт „Екология“.

Уважаеми жители и гости на Община Своге призовавам всички да се включим активно в кампанията и да направим нашата Община чисто и приветливо място!

ИНЖ.ВАЛЕНТИН МИХАЙЛОВ
Зам.кмет на Община Своге

ОБЩИНА СВОГЕ 2017 г.

Share/Bookmark