„Да изчистим България заедно“ 2018

септември 4, 2018
By

BTVУважаеми жители и гости на Община Своге,

На 15.09.2018г. за осма поредена година ще се проведе Националната кампания „Да изчистим България заедно”, организирана от BTV Media Group, която Община Своге отново ще подкрепи.

Каним всички фирми, организации, администрации, училища, жители и гости на общината да излязат и да почистят около домовете си, офисите си, междублокови пространства, територии за обществено ползване и замърсени площи.

Община Своге ще осигури за всички чували и ръкавици, които ще бъдат раздавани в Общинска администрация Своге до 14.09.2018г. включително.

Необходимо е доброволците да заявят своето желание за участие в общинска администрация гр. Своге, ул. „Александър Стамболийски” №7, стая Екология и да посочат местатa, които ще почистват.

Събраните чували с отпадъци ще се оставят до най-близкия контейнер, от където ще се събират и извозват. Местата за почистване и събиране на отпадъци по селата ще се определят по преценка на съответното Кметство/Населено място.

Телефон за връзка относно провеждането на кампанията на територията на Община Своге – 0726/85 – вътр.27 – Нина Петрова – мл. експерт „Екология“.

 

Уважаеми жители и гости на Община Своге, 

Призовавам всички да се отнесем отговорно към кампанията, за да остане нашата Община чисто и приветливо място!

ИНЖ.ВАЛЕНТИН МИХАЙЛОВ

За кмет на Община Своге

Съгл. Заповед №1026/30.07.2018г.

                                                                   

 

ОБЩИНА СВОГЕ 2018 г.

Share