Награда „Партньор на общините“ – в Своге

октомври 10, 2018
By

ZEZ_4497Oт 1 до 3 октомври 2018 год. в к.к. Албена се проведе XIII ГОДИШНА СРЕЩА НА МЕСТНИТЕ ВЛАСТИ, организирана от Националното сдружение на общините в Република България /НСОРБ/. По традиция всяка година НСОРБ връчва награди на активни в дейността на сдружението общини и общински служители, медии, дарители и организации, подкрепящи местните общности.
Тази година бе присъдена награда „Партньор на общините“ в категория средни общини на номинираното от Община Своге Дружество „Монделийз България Продакшън“ за ефективно сътрудничество с голям социален ефект в полза на гражданите.
Наградата получи инж. Даниела Дакова – секретар на Община Своге, която благодари и от името на Монделийз, открои ефективното сътрудничество както с тях, така и с голяма част от останалите партньори на Община Своге, което пък е предпоставка за големия социален ефект в полза на гражданите, включително в пълните Коледни ботушчета за всички деца в детските градини. „Обединени сме от грижата за Своге. Ние живеем и работим тук, обичаме града си и ще продължаваме да го развиваме, за да бъде той още по-добър дом за нашите деца! Да си пожелаем бъдещо разрастване на бизнеса в страната, което да допринесе за откриване на повече работни места и повече добри партньори.“ каза още Даниела Дакова.

Share