Община Своге с представителство на международна конференция в Израел

март 6, 2019
By

2В края на месец февруари, 2019 г. инж. Даниела Дакова – секретар на Община Своге, бе член на българска делегация, която посети Република Израел, където в град Тел Авив взе участие в конференция на теми:

– Публично – частните сътрудничества за намаляване на опасностите в сигурността в градовете. Федерацията на местните власти провежда дискусиите по темата в сътрудничество с Изпълнителната дирекция за борба с тероризма в Организацията на обединените нации (СТЕD) с участие на високопоставени оратори от Република Израел и чужбина;

– Глобална коалиция на общинските ръководства срещу омразата и антисемитизма, председателствана от кмета на Бал Харбър- г-н Габриел Гройсман и кмета на Франкфурт-  г-н Уве Бекер.

1Специална среща бе осъществена със Заместник- председателя на Кнесета  /Парламента/ на Израел-  г-жа Нава Бокер. В град Йерусалим българската делегация се срещна с Министъра на съобщенията на Израел г-н Аюб Кара.

На снимките от ляво на дясно: г-н Менаше Рагив – бизнесмен, г-жа Даниела Дакова и г-жа Нава Бокер – Заместник- председател на Кнесета

г-жа Даниела Дакова, министър Аюб Кара и Главния секретар на Софийска област г-жа Мая Цанова

Share