Обява за работа

ОБЩ РАБОТНИК Месторабота София, София 1271, ул. Кирил Благоев 12 (виж карта); Постоянна работа; Пълно работно време; Подходяща и за кандидати с малък или без опит; Заплата от 900 до 1100 BGN (Бруто)

ОБЩ РАБОТНИК
ОСНОВНИ ОТГОВОРНОСТИ:
• Участва в приемане и експедиране на амбалажи и готовата продукция;
• Извършва подреждане на стоката в цеха и следи за правилното й съхранение;
• Извършва зареждане с амбалажи на производствените линии;
• Чрез машина фолира палетата с готова продукция и ги предава на склад;
• Работата се извършва предимно с електрическа транспалетна количка;

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ:
• Реален трудов договор;
• Заплащане на всички предвидени от закона осигуровки, върху пълния размер на възнаграждението;
• Стриктно спазване на трудово законодателство;
• 8 часов работен ден;
• Отлични условия на труд в климатизирани и осветени помещения, отговарящи на всички стандарти за безопасност на труда, без никакви вредни вещества и емисии;
• Петдневна работна седмица с почивка събота и неделя;
• Увеличение на основната заплата след изтичане на изпитателния срок;
• Бонусна система в сила от първия месец;
• Заплата: 800 лв. + 250 лв. бонуси + 60 лв. ваучери за храна.

Работата е на сменен режим:

първа смяна: 6,00-14,30 ч.
втора смяна: 13,30-22.00 ч.
трета смяна: 22,00-6,00 ч.

При интерес можете да изпратите Ваша автобиография на kadri@aroma.bg или да я донесете на място в дружеството в отдел Човешки ресурси ,тел.02/9350270 – адресът на АРОМА АД е гр. София, кв. Илиянци, ул. Кирил Благоев 12


АРОМА АД

За компанията
Създадена преди 94 години, днес АРОМА е водещ европейски производител на козметика и парфюмерия с дългогодишни традиции в бранша.
АРОМА е утвърден износител в над 50 държави на пет континента, където успешно налага добрия имидж на България като ценен и коректен партньор. Повече 70% от производството на компанията е насочено към външни пазари в т.ч производство на продукти под чужди марки за водещи компании и големи търговски вериги в Англия, Франция, Холандия, Швеция, Дания, Норвегия, Финландия и др.

АРОМА има богатото продуктово портфолио и е предпочитан производител както за българския пазар, така също и за чужди фирми и големи търговски вериги по света. Предприятието произвежда широка гама хигиенни, парфюмерийни и козметични продукти с натурални съставки.

Предимството на 94-годишния си опит в производството на козметика и парфюмерия ние съчетаваме с приложението на съвременни технологии. Съвременното оборудване в цеховете и лабораториите, значимият научен и човешки потенциал и затвореният цикъл на производство ни позволяват да предлагаме продукти с гарантирано постоянно качество, отговарящо на световните изисквания и стандарти.
Мисията на АРОМА е да осигурява на своите потребители висококачествени продукти, които да се грижат за тяхната красота и здраве. АРОМА изгражда взаимоизгодно сътрудничество с бизнеспартньорите си, насърчава и подкрепя професионалното развитите на своите служители.
Кариера в компанията
Ние в АРОМА вярваме, че хората са в основата на нашия успех. И защото успехът ни зависи от уменията и креативността на целият ни екип, ние постоянно развиваме компанията и потенциала на своите служители. Към днешна дата в дружеството работят 360 души.
За нас е важно в АРОМА да работят мотивирани хора, които обичат работата си и посрещат ежедневните предизвикателствата с усмивка. Ние търсим хора, на които им се работи. Всеки един от служителите в компанията има равни шансове за развитие и компанията му дава това. АРОМА е място, където човек може да положи основите на една бъдеща професионална кариера.
За нас е важно е служителите на АРОМА да са квалифицирани, добре обучени и мотивирани, защото техните умения са свързани с продукта – от създаването, произвеждането, до намирането му на пазара.
Даваме възможност за всички, които търсят професионално развитие в областта на маркетинга, иновациите, производството да започнат работа при нас. Ние вярваме, че заедно можем да постигнем много, като залагаме на креативност, разнообразие в екипите и нестандартни подходи

Share