Осмомартенско тържество отпразнува клуб „Доверие”

  Осмомартенско тържество отпразнува клуб „Доверие”

В четвъртък, 7 Март 2013 г., все по многобройните и от различни възрасти членове на Сдружение „Доверие” отпразнуваха празника на жените. Тържеството се състоя в ресторант „Искър”, под звуците на специално поканения за случая оркестър. Дамите извиваха кръшни хора, радвайки всички със своето празнично настроение, а мъжете от клуба се проявяваха като неподражаеми кавалери. Очарователната Лили Ружевска изрецитира стихове, които докоснаха душите на присъстващите по неповторим начин.

Председателят на клуба, Милка Георгиева, за пореден път се доказа като ненадминат организатор и вдъхновител на мероприятия от всякакъв характер. Енергичната дама бе и инициаторът на изложбата от кулинарни изкушения, приготвени от самите участници, в основата на която бяха осем баници, посветени на 8 март.

На тържеството присъства и заместник-кметът на община Своге г-н Миладин Савов. Той поднесе подаръци на дамите от името на кмета на общината инж. Жоро Цветков и произнесе кратка поздравителна реч, в която пожела на всички  здраве и да им се случват само хубави неща.

Активният социален живот на Сдружение „Доверие” е прекрасна илюстрация за това как хората, най-вече тези от третата възраст,  могат да бъдат задружни и пълноценни.  Тяхното единство, както и благородната им, подпомагаща нуждаещите се, кауза, не остават незабелязани. Община Своге, и персонално кметът инж. Жоро Цветков, на драго сърце спомоществователстват някои техни мероприятия, свързани с обществената им дейност, както и това, в което главна роля имат жените.

Скъпи дами от клуб „Доверие”, честит празник!