Поздравителен адрес

Честит първи учебен ден!

Уважаеми учители и възпитатели,

Скъпи ученици,

Мили първокласници,

Уважаеми родители,

9768На днешния ден по традиция поставяме  началото на новата учебна година в българското училище! И тази година усмивка от празнично настроение огрява лицата ни.

На този ден най-много се вълнуват малките първокласници, които за първи път ще прекрачат училищния праг. От сърце им желая увереност и успех  по нелекия път, който им предстои да извървят!

На Вас- нашите любими учители пожелавам професионализъм, всеотдайност и целеустременост в благородната мисия, която имате! Да си учител е призвание, не просто професия! Продължавайте с търпение и любов да възпитавате младото поколение с чувство за гордост и почитание пред българската история и самобитна култура!

На Вас, скъпи ученици, желая успех и постоянство в овладяването на знания! Приемете времето в училище като възможност за самоусъвършенстване- то е безкраен извор на познание и подготовка за живота, който Ви очаква след като напуснете класната стая! Почитайте и уважавайте учителите си- те са Ваши спътници и приятели.

Не по- малко днес се вълнуват и родителите! Насърчавайте и обичайте децата си! Подкрепяйте бъдещите им  начинания и бъдете тяхна неизменна опора!

С уважение:

ЕМИЛ ИВАНОВ

Кмет на Община Своге

17.09.2018г.