На тържествена сесия на Общинския съвет бяха удостоени със званието „Заслужил гражданин на град Своге“ д-р Снежана Тодорова – Сарайска, Иво Антонов и Валери Савов

Вчера, на Петровден – Празникът на град Своге, след редовната сесия на Общинския съвет, се проведе и тържествена такава. На нея бяха удостоени със званието „Заслужил гражданин на град Своге“ д-р Снежана Тодорова – Сарайска, г-н Иво Антонов и г-н Валери Савов. Те получиха удостоверения и символичния ключ на града. Решението е взето на заседание на общинските съветници на 31 май т.г.

Заслужилите граждани на община Своге бяха поздравени от г-н Веселин Запрянов – председател на Общински съвет Своге, от инж. Валентин Михайлов и от г-н Илия Богданов – заместник-кметове на Община Своге.

Д-р Снежана Тодорова – Сарийска получи благодарности за нейните усилия и на колегите й в борбата с коронавируса и запазването живота на гражданите на общината. Иво Антонов и Валери Савов от Министерството на отбраната бяха отличени за подпомагане изграждането и поддържането на военни паметници. Те бяха категорични, че тази съвместна родолюбива дейност ще продължи и занапред. 

ВИДЕО ОТ ТЪРЖЕСТВЕНА СЕСИЯ: