Съобщение и заповед във връзка с изпълнение на строително-монтажните работи на обект: „Изграждане и рехабилитация на канализационната и водоснабдителна мрежа на град Своге“

Уважаеми съграждани,

Във връзка с изпълнение на строително-монтажните работи на обект: „Изграждане и рехабилитация на канализационната и водоснабдителна мрежа на град Своге“: първи етап: “Рехабилитация на водоснабдителна мрежа на централна градска част на град Своге“, “Изграждане и рехабилитация на канализационната мрежа на централна градска част на град Своге“ и „Основен ремонт на пътна настилка на централна градска част на град Своге“ – подетап I, ще бъде нарушено захранването с питейна вода на абонатите на ВиК – район Своге за срок от 9 календарни дни, считано от 23.03.2024г. от 9,00ч до 17,00ч. по ул. Околовръстна в участъка от кръстовище с ул. Соколов камък до ул. Панорамен път. На 23.03.2024г. също ще бъде нарушено захранването с питейна вода на абонатите на ВиК – район Своге по ул.Христо Смирненски от кръстовище с ул. Раковска до ул. Първи май.
Затворена за движение на моторни превозни средства ще бъде ул. Околовръстна в участъка от кръстовище с ул. Здравец до кръстовище с ул. Панорамен път за срок от 9 календарни дни, считано от 23.03.2024г. всеки ден от 9,00 часа до 17,00 часа с пропусквателен режим за моторни превозни средства със специален режим на движение, както и за ученическия автобус на курсове в 13.10ч., в 14,00ч. и в 16,30 ч./ от понеделник до петък/ за кв. Джиджовица.
Моторните превозни средства ще бъдат пропускани през интервали в технологични прозорци съобразно изпълняваните СМР.
Общинската администрация се извинява за причиненото неудобство на гражданите и моли за разбиране.

Заповед